Φωτογράφιση Ξενοδοχείων

Φωτογραφίσεις και Φωτογραφίες για Ξενοδοχεία

Η Φωτογράφιση ξενοδοχείων είναι ένας ιδιαίτερος κλάδος της φωτογραφίας που έχει αναδείξει εξαιρετικούς φωτογράφους σε παγκόσμιο επίπεδο. Η φωτογράφιση των ξενοδοχείων είναι αδερφάκι της αρχιτεκτονικής φωτογραφίας και της φωτογραφίας εσωτερικής διακόσμησης αλλά είναι ένας πιο απαιτητικός κλάδος που προϋποθέτει περισσότερα προσόντα και ιδιαίτερες ικανότητες από τον φωτογράφο που θα υπηρετήσει το συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας.

Φωτογραφίσεις και Φωτογραφίες για Ξενοδοχεία

Δημήτρης Ασιθιανάκης

Φωτογράφος και Καθηγητής Φωτογραφίας

Τηλ. 2105745625

Κιν. 6944 303397

Email: infointernetinfo.gr

Φωτογράφιση Ξενοδοχείων

Ο φωτογράφος που θα ασχοληθεί με την φωτογράφιση ξενοδοχείων πρέπει να ξέρει ότι η κάθε φωτογράφιση είναι μια μεγάλη πρόκληση για το ταλέντο και την αισθητική του γιατί θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά λίγο πολύ όλα τα είδη της φωτογραφίας. Αν θέλει κάποιος φωτογράφος να μπορέσει με τις φωτογραφίες του να παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο ένα ξενοδοχείο πρέπει να γνωρίζει πολλά στοιχεία από διάφορους κλάδους της φωτογραφίας. Από την ταξιδιωτική, την αρχιτεκτονική και την διαφημιστική, μέχρι την αθλητική φωτογραφία και την φωτογράφιση φαγητών, αλλά ακόμη και την φωτογραφία πορτραίτου και μόδας αν πρόκειται να φωτογραφίσει τους συνεργάτες, τους πελάτες ή μοντέλα στους χώρους του ξενοδοχείου.

Φωτογράφιση Ξενοδοχείων

Το σημαντικότερο στην φωτογράφιση ξενοδοχείων είναι να μπορέσει ο φωτογράφος μέσα από τις φωτογραφίες του να αναδείξει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και τον χαρακτήρα του ξενοδοχείου ώστε ο υποψήφιος επισκέπτης να αισθανθεί άμεσα και πέρα από τις περιγραφές το τι μπορεί να του προσφέρει το ξενοδοχείο με τους χώρους αλλά και τις διάφορες υπηρεσίες του και να του δημιουργηθεί η επιθυμία να νιώσει ό ίδιος από κοντά την φιλοξενία του ξενοδοχείου. Σημαντικό επίσης είναι το ξενοδοχείο να φωτογραφηθεί με τον σωστό τρόπο και το σωστό φυσικό και τεχνητό φως ώστε πέρα από τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους να αναδειχθεί και η περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο αλλά και ο περιβάλλον χώρος.

Φωτογράφιση Ξενοδοχείων

Από παγκόσμιες έρευνες έχει αποδειχθεί περίτρανα πόσο σημαντικές είναι για την προβολή ενός ξενοδοχείου οι φωτογραφίες που το παρουσιάζουν στο κοινό. Πόσο σημαντικές είναι οι φωτογραφίες για την αύξηση των κρατήσεων. Οι φωτογραφίες μαζί με τις πανοραμικές εικονικές περιηγήσεις των 360 μοιρών είναι πολύ σημαντικότερες ακόμη και από βίντεο ή άλλου είδους απεικονίσεις. Η κλασική φωτογραφία κρατάει ακόμη τα σκήπτρα και είναι ο πιο άμεσος τρόπος για την δημιουργία δυνατών συναισθημάτων στον θεατή υποψήφιο πελάτη.

Δημήτρης Ασιθιανάκης

Ο Δημήτρης Ασιθιανάκης είναι φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας. Έχει ασχοληθεί με όλα τα είδη της φωτογραφίας. Τα τελευταία 16 χρόνια έχει ειδικευθεί στην δημιουργία Online ταξιδιωτικών οδηγών και στην προβολή τουριστικών επιχειρήσεων μέσω του ίντερνετ, ενώ μεγάλη του αγάπη παραμένει η ταξιδιωτική φωτογραφία (επικοινωνία στα τηλέφωνα 210 5745625 - 6944 303397).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ