ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗΣ ΔΟΥΜΑ LEAN ON

ΠΙΣΩ

Έκθεση Φωτογραφίας της Θαλασσινής Δούμα

“Lean On”

Η Galerie Zygos φιλοξενεί την έκθεση δημιουργικής φωτογραφίας με τον τίτλο Lean On, της φωτογράφου και ψηφιακής δημιουργού Θαλασσινής Δούμα.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου από τις 8:00 μμ ενώ η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008.

Έκθεση Φωτογραφίας της Θαλασσινής Δούμα

“Lean On”

Η Δούμα στην ασπρόμαυρη φωτογραφική σειρά με τον χαρακτηριστικό τίτλο Lean On (Στηρίζομαι) παρουσιάζει λεπτομέρειες ποδηλάτων που ξεφεύγουν από μια απλή καταγραφή. Οι φόρμες των ποδηλάτων στα έργα της αποκτούν σχεδόν ανθρώπινη υπόσταση, δημιουργούν συναισθηματικές καμπύλες, καθώς επίσης και την αίσθηση της ανθρώπινης επαφής. Η υποστήριξη, το αγκάλιασμα, ο ερωτισμός και η συγκίνηση ξεπηδούν από τα μεταλλικά στοιχεία του πιο cult μεταφορικού μέσου της Ολλανδίας.

Μέσα από τον φακό της παρατηρούμε αυτά τα ανθρωποκίνητα οχήματα να ξαποσταίνουν, να ιδρώνουν, να περνούν φευγαλέα, να πνίγονται ή να αγκαλιάζουν τρυφερά το ένα το άλλο. Να λειτουργούν αισθητικά κάτω απ’ τον υγρό και γκρίζο ουρανό του Άμστερνταμ.

Η Θαλασσινή Δούμα ζει και εργάζεται στην Ελλάδα και την Ιταλία. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις σε Ελλάδα, Ιταλία και Γαλλία.

Ιστοσελίδα έκθεσης: www.leanon.gr

Ιστοσελίδες δημιουργού: www.photoart.thalassini.gr & www.tdouma.com

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή 11:00-14:00 & 18:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή 11:00 – 15:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.