«Εργατοώρες..»

Έκθεση φωτογραφίας του Σπύρου Πολυτάρχου στην αίθουσα της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς

Έκθεση φωτογραφίας του Σπύρου Πολυτάρχου στην αίθουσα της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς με θέμα «Εργατοώρες..» Η συγκεκριμένη φωτογραφική δουλειά του Σπύρου Πολυτάρχου είναι ένας δύσκολος συνδυασμός της φωτογραφικής τέχνης και της εργασίας. Εκμεταλλευόμενος την καταγραφική ιδιότητα του μέσου, ο φωτογράφος καταφέρνει να μεταμορφώσει την ίσως άχαρη και αγχωτική περίοδο της οικοδομικής κατασκευής σε μια νέα και ιδιαίτερη περίοδο δημιουργικότητας.

Φωτογραφία

«Εργατοώρες..» - Έκθεση φωτογραφίας του Σπύρου Πολυτάρχου

Κατασκευάζει έτσι μέσα από τις πιο απλές και συνηθισμένες στιγμές, εικόνες μυστηρίου, εικόνες αστείες, εικόνες τρυφερές, εικόνες που σε προκαλούν να τις δεις κάθε φορά και με διαφορετική ματιά. Γιατί αυτός είναι ο τρόπος του φωτογράφου να αναδεικνύει την παραμελημένη γοητεία και ομορφιά της καθημερινότητας μας.

 

Εγκαίνια: Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, 2013, στις 19:00

Διάρκεια: 4 Δεκεμβρίου 2013 – 8 Ιανουαρίου 2014

Βασικές Πληροφορίες Πότε: 4 Δεκεμβρίου 2013 – 8 Ιανουαρίου 2014 Που: Αίθουσα ΦΛΛ, Μπουφίδου 32 – 34 (εντός στοάς), Λιβαδειά Διοργάνωση: Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς Επικοινωνία: T: 6948082296, E: fotolesxilivadias@gmail.com Κόστος: Είσοδος Ελεύθερη

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - «Εργατοώρες..»